Σε ποια περιοχή;
Βασικό ερώτημα...
Παιδιά είμαι πολύ καινούριος στον χώρο της δορυφορική τηλεόρασης και απολογούμαι εκ των προτέρων εάν η απορία μου είναι ιδιαίτερα αφελής.Σχεδιάζω να πάρω ένα δορυφορικό πιάτο και θα ήθελα να ξέρω τι διαστάσεις χρειάζεται για να πιάνει τους δορυφόρους hotbird και astra.
80 cm είναι αρκετά μεγάλο για αυτόυς τους δύο;Έχω βρει και ένα 65 cm, αξίζει τον κόπο ή θέλει μεγαλύτερο;
Ευχαριστώ..
Σε ποια περιοχή;
Βασικό ερώτημα...
Στην Χαλκίδα
1,00 m piato xreiazesai me kentriko ton astra kai parakentro ton hotbird...giati o astra exei merikes diskoles sixnotites opos i sixnotita me ta austriaka ORF...........kalitera na psakseis ton astra me tin sixnotita pou paizei to ZDF to germaniko...........
An se pairnei kai 1.2m balto... Dwse 20-30 euro parapanw kai kane swsth douleia... Kalh egkatastash apo thn arxh gia na mhn trexeis meta...
Merikoi dektes ths plakas styl Medion me 30 Euro apo germany, an den exoun full shma den katebazei...
1.20 και θα είσαι άρχοντας!
Παιδιά θα ήθελα να ξέρω τι διαστάσεις χρειάζεται για να πιάνει τους δορυφόρους hotbird και astra.
apo tin RODOS
Ευχαριστώ..
Reply With Quote
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές..
Τελικά πήρα ένα σετ κατόπτρου 80cm αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να πιάσω τίποτα![]()
@spunda !!!
Opws leei kai o "xaniaras" kanto mas liana ayto poy les !!!!!!!!!!