Closed Thread
Page 3 of 1077 FirstFirst 1 2 3 4 5 8 13 28 53 103 253 503 1003 ... LastLast
Results 21 to 30 of 10765

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Uploads
    0

Re: nova update 01/05/2009 cy gr

Ρε παιδιά έλεος αντί να βγάζουμε το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να μας βοηθάει και χωρίς να μας ενδιαφέρει τι έχει καταφέρει να κάνει και με ποιόν, να προσπαθείτε να βγάλετε τα μάτια σας; Εγώ δεν έχω δει τον Besttt ή όπως αλλιώς τον ξέρετε εσείς να προσπαθεί να κερδίσει κάτι με την προσπάθεια που κάνει. Τα προσφέρει επειδή γουστάρει και θέλει . Δεν έπειασε κανέναν από τον λαιμό ούτε εκβίασε κανέναν για να τον στιρίξει. Κάποιοι άλλοι γιατί καίγεστε;

Quote Originally Posted by jogatore View Post
    Βρε Νιονιο μου ασε τα επιπεδα και ρίξε την συνταγη !!!
    Μονος σου θα φτιαχνεις καλη ψαροσουπα???
    Δωσε και σε μας που μας ανοιξες την ορεξη !!!!

Τζάμπα όρεξη κάνουμε και αυτός από αλλού τα παίρνει με delivery!!!!
    Δεν ξέρει να μαγειρεύει....

Πάει η ψαρόσουπα....

Quote Originally Posted by mike2nd View Post
    Ρε παιδιά έλεος αντί να βγάζουμε το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να μας βοηθάει και χωρίς να μας ενδιαφέρει τι έχει καταφέρει να κάνει και με ποιόν, να προσπαθείτε να βγάλετε τα μάτια σας; Εγώ δεν έχω δει τον besttt ή όπως αλλιώς τον ξέρετε εσείς να προσπαθεί να κερδίσει κάτι με την προσπάθεια που κάνει. Τα προσφέρει επειδή γουστάρει και θέλει . Δεν έπειασε κανέναν από τον λαιμό ούτε εκβίασε κανέναν για να τον στιρίξει. Κάποιοι άλλοι γιατί καίγεστε;
    Μια που είσαι και εσύ παλιο μέλλος!
    +1000

"Guest" Guest

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    anikste tin silogi sas, ta fileta pou exete enoo
    kai parte apo to kathena 10-15 cmd, ke kante to diko sas gam
    giauto to apokela soupa, stin sinexia kante kopie oti exei to arxeio
    kante to epikolisi se auto to soft kai tha sas dosi kapio string
    auto einai gia to root

http://www.miraclesalad.com/webtools/md5.php

Και πως περνουμε το cmd? Τι ειναι αυτό?
    Βαλε και ενα tutorial..................
    Δεν ειναι πληρης η συνταγη της σουπας!!!

pedia min xanete tzampa ton xrono sas, afiste tous upotithemenous eksipnous na asxolithoune me auta, parte ta etima kai kante tin douleia sas.
    e dose mas kanena etimo olo bla bla

anikste tin silogi sas, ta fileta pou exete enoo
    kai parte apo to kathena 10-15 cmd, ke kante to diko sas gam
    giauto to apokela soupa, stin sinexia kante kopie oti exei to arxeio
    kante to epikolisi se auto to soft kai tha sas dosi kapio string
    auto einai gia to root

http://www.miraclesalad.com/webtools/md5.php
    kai ehis tin entiposi oti etsi tha doulepsi? ha ha ha ehis megali plaka pedia kante afto pou leei perimeno apotelesmata

ti egine, stin zitiania to erikses, o giorgos (satgeo) deuteri malakia den ksanakani.
    fileta tha pernoun mono EMPISTA ATOMA
    esy tha psofisis stin prasosoupa.
    .................................................. ............................

ksenerote, giauto tous eipa afisteto, tetia filetakia einai isa isa na dis mia diafimisi
    ..............................................

kala,ante na sou doso dikeo, egw exw ipomoni, den eimai san ton giorgo
    na mpeno sta muala sou, giauto se parakalo as to stamatisoume to thema
    kai to an me theoris empora maggia mou, ta dika mou ta gatia kai tou giorgo den prokite na pinasoun kai an, mono otan gini irdeto3 KATALAVES
    kai na min ksexnas, i dikies sou i psarosoupes stin dieta einai.

PS malakia sou pou tou tin vgikes etsi tou giorgou EXASES
    .................................................. ....................

kala re, den se parakalesa na to dialisoume, ti thelis kai sinexizis mazoxas eise thelis na ta akous, pekse to pexnidi sou poula maggia oso akoma se perni kai ase to aima mas to pinis alli fora.
    ne kseroume me pious ta valame, me apateones
    .................................................. .................................................

pote, pios, pianou lefta fagame den se katalaveno, prin ta erixnes
    ston giorgo twra se mena ti prospathis na kanis???
    .................................................. .................

Are kolofara lamogia tou kerata sas enoxlei pou yparxoun arxeia kai kobeste na min parei o laos tzampa BGALE ARXEIA BESTTT kai dose ston LAO...

Quote Originally Posted by mike2nd View Post
    Ρε παιδιά έλεος αντί να βγάζουμε το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να μας βοηθάει και χωρίς να μας ενδιαφέρει τι έχει καταφέρει να κάνει και με ποιόν, να προσπαθείτε να βγάλετε τα μάτια σας; Εγώ δεν έχω δει τον Besttt ή όπως αλλιώς τον ξέρετε εσείς να προσπαθεί να κερδίσει κάτι με την προσπάθεια που κάνει. Τα προσφέρει επειδή γουστάρει και θέλει . Δεν έπειασε κανέναν από τον λαιμό ούτε εκβίασε κανέναν για να τον στιρίξει. Κάποιοι άλλοι γιατί καίγεστε;
    Afto pisteuo kai ego apo oti xero to kanei afilokerdos kai DEN einai EMPORAKOS..OUTE LAMOGIO

Quote Originally Posted by tasosgr View Post
    I klika kai i skatofares XEBRAKO8IKAN gia na ma8ete piios doulei gia tous allous kai xenixta kai dinei ton kopo tou gia na apolalambanoume oloi emeis
    alla kai pioi einai ta lamogia pou kratane ta panta gia tin konoma kai tin parti tous.
    Apo simera ton poulo ola gia parti mou kai minete sta skotadia aufou den pernete 8esi na KRAXETE afta ta lamogia ....
    BESTT min bgazeis alla arxia na doume ti 8a kanoun ta lamogia...alla kai oi alloi pou menoun ametoxei...i pina bgazei matia
    kai taos lkai gr? tha lene oti ime ego kai milao ston eafto mou alo onoma den borouses na vreis/?

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    Wre o idios eise o bestt ke o tasosgr ke autos esi eise ,gia malakes mas exete
    Gia pia fileta milas giauta pou sou edosa ego gia gelia eise telika ke esi eise andras ?pou apo ta anavolika egines ke akarpos !!
    .................................................. ....

Wre megale ,thee ,aeise o dias o telios ta panta kala gia malakes maes exi
    Tora eida to arxeio wre gia ilithious mas pernas ,gia xazous giati???

to arxeioa auto den eine originalllllllllllll
    tgo arxeio auto to eftiakses pali esi apo ta simazemata ke mas poulas mouri oti eine apo tin mchellas
    gia deste ligo wre pedia to arxeio auto trpopiithike sti 09.04.2009 ke o tipos mas to poulaei gia original mchellas apo tis 23.02.09

Thelete na dite pos eine ena original fileto taso ke cia??thelete elipon dite to diko sou ke dite ena original
    otan tha anoiksi to nahtfalken tha deis oti to ehoun proti mouri sto database prolava tin ora pou to anevazane kai to katevasa kai meta epese o server etsi akrivos to katevasa an ithela na kano figoyra tha elega oti ine diko mou afou doulevi amesos den ine omos giorgo diko mou

thes na sou dikso pos mpenis me dio onomata diaforetika tautoxrona ke me dio pc diaforetika ke me dio ip adresse diaforetikes to thelis prgmatika arxiempora?to thelis??se 10 lepta mporo na sto kano ke na sto apodikso!!
    siga re giorgo min bo kai me tria pc diaforetika eleos ime o therapia parabolan kai piesometros sto arnithika pote kopse tis eksipnades re esi tha hasis pelates ego den poulao kartes ti kerdizeis me to na me katigoreis?

Exeis miopia i axromatopsia i kati allo?exeis idea apo arxeia?an oxi as kani kanenas mathima an den mporis na ksexorisis pote ena arxeio exi tropipoithi wre file gia sena na sto ksanapo alli mia fora .
    Auto den eine arxeio apo tis 23.02.2009
    Katalawes tora?an oxi pesmou ksero ke pontiaka na milao ,ke germanika ,se ali glosa sory den mporo

File taso den apantises thelis na sou dikso pos mpenoun me tria pc mesa me diafoetika onomata ke diaforetikes ip ,apo diaforetika internet??
    Exo 2 laptop dika mou ,ena stathero pc ke mporo na mpo sixronos me to diko mou internet ,ke me dio gitonous pou exoun wirelles wlan?to thelis??
    giorgo oi imerominia tropopoiisis ine neoteri apo tin ekdosi pali rezili egines logiko den ine afou tote to katevasa?kseris na metras? o tetaros minas ine dio mines meta ton deftero

Den mou lei kati logo ilikias presbiopia exo oxi AXROMATOPSIA.
    STA tool GAM epsaxes ? 2000 atoma ta katebasane to ka8ea .ekei me tropo edixa kai ena forum satplanet me katalixi ellada ante des......kai ase to parami8i me tis IP KAI TOUMPANA.
    Gia tous filous me ta pm pou mou stilane tous euxaristo epidi me xeroun as PAROUN 8ESI TO PIOS EIMAI.
    Oso gia tin pita ...ontos einai gia OLOUS .den antilego..alla o HLIOS episis bgainei PALI GIA OLOUS...

Quote Originally Posted by spunda View Post
    paidia stamatiste..katantise xazomara..kratiste oso einai nwris tin elliniki section edw anixti.
    gia proti fora simfono mazi sou apo emena telos sas efhome kali tihi kai signomi an prosvala kapious apo emena teliose

Quote Originally Posted by tzarios View Post
    Ελληνικό ρητό.

Μην λογομαχήσεις ποτε με ηλίθιο
    γιατί θα σε ρίξει στο επίπεδο του,
    και εκεί θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
    ehis dikio kerdises ha ha

Quote Originally Posted by spunda View Post
    +100 poly swsta xioumor kanw ...kai to xreiazete twra h katastash....:)
    ok ehis dikio to mono pou zimionete ine to eliniko section an ehis gnosto mod edo kanonise na svisi to tread

Quote Originally Posted by parxar View Post
    den mporei na to kanei mod ...eixa rwthsei ena paliotera. den exei simasia omws...mporei estw apo dw kai pera na kratithei ena epipedo.egw sou eipa kai paliotera den endiaferomai gia to thema karta ktl. to mono pou me noizei einai h kali leitourgia se ena forum kai h oso to dynaton kalyteri eksypiretisi twn melwn.anevaste arxeia peite me kosmio tropo oti thelete.alla post kai kontra post ..ksefegei to pragma..yparxoun kai ta pm..afta apo mena kalinixta se olous kai prosekste yparxoun polla matia pou parakolouthoun to ti grafete sta forums.kalhnyxta
    re parxar epiveveose oti den ime o parxar eleos se ligo tha mou pite oti baino apo 10 pc alos o parxar alos o therapias alos o tasos o gr

Quote Originally Posted by nikolas.66 View Post
    gia tasosgr den ksero, alla parxar den eisai sigoura.
    gia koita pote graftike o tasos gr to 2005

Quote Originally Posted by siafari View Post
    Pedia kalispera simera graftika sto site ke wlepo endiaferonta pragmata !!
    fisika meta apo tis apsimaxies elpizo na erthi ligi iremia ,opos leme meta tin trikimi ..galini
    exo mia erotisi ,katewasa ke ta 3 fileta pou anewasate ,to ena grafi mesa oti anigi meta apo ora ,ta alla 2 pote anigoun?
    fortosa ke me ta 2 to 23.02 ke to 05.05 perimena kana 20 lepta alla fos den eirthe ,mipos kseri kanenas na pei posi ora xriazete gia na do fos!
    To egrapsa me to loader 1.0 exi sxesi auto?
    as mou pi kapios alios na walo to mchellas ke na to afiso opos leei oli nixta?
    filika siafari
    vale to 09/ 07/2008 kai asto oli nihta afto tha souanoiksi sigoura to 23/02 an den sou anoikse amesos den tha anoiksi

Quote Originally Posted by siafari View Post
    gia to allo apo 05.05 mipos kseris pote anigi ke an anigi se oles ??ok pantos se euxaristo gia tin apantisi sou
    tha to dokimaso ke awrio tha do ta apotelesmata
    nase kala!!thanks
    to 05/05 ine to idio me to 09/07/2008 akrivos ta idia theli oli nihta kai afto kai to proi restart kai zaping

Quote Originally Posted by delpieros View Post
    ki egw auto me to 9/7 kanw twra giati to 1/5 mou ksanakleise
    valto ine poli kalo

Last edited by dyndns; 08-05-2010 at 19:06:10.

"Guest" Guest

pedia min xanete tzampa ton xrono sas, afiste tous upotithemenous eksipnous na asxolithoune me auta, parte ta etima kai kante tin douleia sas.

Na eleges kai pou einai ta etoima !!!!
    Tote 8a soy ebgaza to kapelo !!!

Uploads
    1

Thumbs up Re: nova update 01/05/2009 cy gr

I klika kai i skatofares XEBRAKO8IKAN gia na ma8ete piios doulei gia tous allous kai xenixta kai dinei ton kopo tou gia na apolalambanoume oloi emeis
    alla kai pioi einai ta lamogia pou kratane ta panta gia tin konoma kai tin parti tous.
    Apo simera ton poulo ola gia parti mou kai minete sta skotadia aufou den pernete 8esi na KRAXETE afta ta lamogia ....
    BESTT min bgazeis alla arxia na doume ti 8a kanoun ta lamogia...alla kai oi alloi pou menoun ametoxei...i pina bgazei matia

Uploads
    1

Talking Re: nova update 01/05/2009 cy gr

Wre o idios eise o bestt ke o tasosgr ke autos esi eise ,gia malakes mas exete
    Gia pia fileta milas giauta pou sou edosa ego gia gelia eise telika ke esi eise andras ?pou apo ta anavolika egines ke akarpos !!
    Mallon apo auta pou perneis se xalane poli an nomizeis oti eimai o BESTTT..pos to exigis na eimaste tautoxrona kai oi dio mesa?alla tapame doste ta arxiakia sto LAO NA BLEPOUN OLOI.......
    OLA TA ARXEIA TA PALIA PEZOUNE .
    Eixa skopo na po to pos alla mallon den 8a to po edosa polla sta TOOL GAM
    as to psaxoun ta pedia kai an den 8a boei8iso se autous pou 8a ta xonoun xontra kai 8a pernoun 8esei.Oso gia to pios eimai anoiko se elliniko forum polloi to xeroun [psaxte ta arxeia mou sta toolgam kai 8a to brite]. gia na do ti les tora filarako= EMPORAKI

Uploads
    1

Talking Re: nova update 01/05/2009 cy gr

ante na doume giati mallon xebrako8ikes kai oloi katalabane ti rolo baras edo.
    sta arxeia pou deinis ti blepis pou den to blepo....

Uploads
    1

Tin papia apo auta pou sou egrapsa ante nanakia kai aurio me ton keidemona sou...oso gia gnisia na sou ftiaxo osa 8eleis .ESI MPOREIS?

Closed Thread
Page 3 of 1077 FirstFirst 1 2 3 4 5 8 13 28 53 103 253 503 1003 ... LastLast

Tags for this Thread