με ασυρματα σπλιντερακια γινεται το παιχνηδη που κουμπωνουν στην σειριακη των δεκτων
με ασυρματα σπλιντερακια γινεται το παιχνηδη που κουμπωνουν στην σειριακη των δεκτων
Kalhspera re paidia ,
Ego exo enan Edision argus mini 2in1.
Mporei me kapoio tropo na syndethei sto router kai na stiso to diktyo mou?
To mhxanhma den exei ethernet port kai ennoeite oti to diktyo apoteleite kai apo toylaxiston to eksoxiko moy.
Y.G Kai mhn sxoliasete to oti exo eksoxiko,allo einai to thema mas xaxaxax
το χαρτι τους για το anti-sharing δεν το εχουν βαλει μπροστα ακομα. αυτο θα γεινη οταν δουλεψουν πλεον ολες οι καρτες τους σαν ΚΑΠΑ. τωρα και οι ζετα και ολες οι αλλες μοιραζωνται και μαλιστα απο οτι γνωρηζω και σε πανω απο 60 ατομα. απλα κατα την γνωμη μου κατι πρεπει να τρεχει με το σεταρισμα της μαμας
Apopsi mou ine oti tha exoun apla kati san timer i metriti kai den pistewo na ine toso diskolo na to apofigoume gia na sinexizete to sharing kanonika
An kai auto to thema eihe syzitithei paliotera, gia na lythoun kapoies apories, mia mikri anakefalaiosi
1. edo vlepete E, Z, K mporoun na paroun updates me tin tehnologia FlexiFlash
2. FlexiFlash simainei updates apo to doryforiko sima (horis allagi kartas)
3. Se auto to update mporei na symperilifthei kai to surf locking mia tehnologia
pou anagnorizei poso syhna anagkazetai i karta na apodikopoiisei kanalia.
Gia na to eksigisoume me apla logia.
Enas server me mia karta pou moirazei se 10 pelates/filarakia prepei kathe toso
na stelnei ta kleidakia kai stous 10. H karta pou ehei surf locking katalavainei tin piesi
pou dehetai kai mallon... kapoia stigmi tha tou pei STOP - den goustaro allo.
Perissoteres tehnikes leptomereies den einai gnostes ektos apo tin pliroforia
gia tous geitones mas (anatoliki meria) pou mallon to energopoiisan stis digiturk kartes.
Gia autes vrethikan lyseis.
** Me mple hroma ypogrammismeni,
i symvouli gia osous ehoun epaggelmatikous server
Pigi: i etaireia pou ekdisei to systima kodikopoiisis
me to fline stelenis...
p.x
F: spiti ego
stin sigkekrimeni periptosi to "spiti" einai to username kai to "ego" einai to password...
Stin Cline prepei na einai kapos etsi...
C: 192.157.3.4 16000 spiti ego
to 192.157.3.4 einai i ip tou server pou sindeese...
to 16000 einai i port tou server to "spiti" einai to username tou client
kai to "Ego" einai to password tou client
Stin ousia o server prosthetei ta fline sto cccam.cfg kai o pelatis(client) ta clines...
Thimisou me ta f: dineis kai me ta c: perneis...